Partnerkommunikáció
OKI
Partnerkommunikáció
Technológia // Rendezvény, Közösségi média, Tartalom, Workshop, Marketing

Feladat

A partnerek szakmai fejlődését és üzleti növekedését hatékonyan ösztönző partnerkommunikációs aktivitások tervezése és megvalósítása.

Megoldás

Az OKI üzleti eredményességét partnereinek sikere határozza meg, ezért olyan integrált partnerkommunikációs eszköztárat alakítottunk ki, mely kiegészíti a meglévő motivációs rendszert, ösztönzi az értékesítést, valamint aktív kommunikációt tesz lehetővé. Az aktivitások kulcsát jelentő partnerrendezvényeken a tájékoztatást és a tudásmegosztást szórakoztató, élménydús programokkal és családias hangulattal kombináltuk, a szakmai fejlődést támogató központi tartalmakat pedig könnyen befogadhatóvá és feldolgozhatóvá alakítottuk át. Emellett például olyan értékesítést elősegítő tevékenységeket végeztünk, mint a lojalitást erősítő közösségimédia-felületek kezelése, hírlevelek összeállítása, informatív weboldalak létrehozása, valamint a promóciók kommunikációs támogatása. A partnerek igényeit emellett felmérések segítségével folyamatosan nyomon követtük.

Tesco Rubik esemény megoldás picture

Eredmény

A partnerkommunikációnak köszönhetően egy rendkívül aktív és összetartó, több mint 60 partnert összefogó, országos OKI közösség alakult ki. A közösség tagjaival az OKI közvetlen és minőségi kapcsolatot ápol, amely hatékonyan támogatja a partnerek és ezáltal az OKI folyamatos üzleti növekedését.

Tesco Rubik esemény eredmény picture