Köszönet a Morpho csapatától

Kedves Partnereink!

Kerek évfordulót ünneplünk idén a cég történetében. 20 éve indítottuk el kommunikációs ügynökségünket. Ez idő alatt sokat változott a világ, változtak a kihívások, változott a tartalomfogyasztás, fejlődött a kommunikáció, annak platformjai és változtunk mi is. A fejlődéshez olyan tényezők kellenek, amelyek nélkül - az amúgy komfortra berendezkedett világunk - nehezen változik.

 

Célok nélkül nem mozdul meg az akarat. Bátorság nélkül nincs kreativitás. Az egész folyamat viszont el sem kezdődik, ha nincsenek társak, partnerek, akik lehetőséget, helyzeteket adnak arra, hogy megmutassuk, mi minden van bennünk.

Sok területen tartozunk köszönettel és hálával nektek! Mindenek elé sorolom, hogy bíztatok és bíztok bennünk, engedtétek, hogy bebizonyítsuk, érdemes minket választani kommunikációs tanácsadó partnereteknek. Ebben a partnerségben az évek alatt számos ponton volt lehetőségünk megmutatni tudásunkat. Megbízásotokból megszámlálhatatlan tartalom, esemény, stratégia, koncepció, arculat, weboldal, poszt, grafika született általunk.

Veletek együtt fejlődtünk az elmúlt években. A napra kész tudást nem lehet csak könyvekből vagy az iskolában megtanulni. Ahhoz valós helyzetek kellenek, amelyeket nektek köszönhetünk.  Ahol most tartunk, az a közös munkánk eredménye. Köszönjük!

Működésünk középpontjában az ember áll. Hisszük és valljuk, hogy minden helyzetben és minden pillanatban az ember és a projektekben részt vevők jó érzése a legfontosabb. Ezt a hozzáállást, valamint ügyfélközpontú maximalizmusunkat, bővülő és folyton fejlődő szolgáltatásainkat visszük tovább.

„True story is the best story!”
Ez a mi történetünk, és a lehetőségek tekintetében számítunk rátok a következő 20 évben is, mert minden kihívásra van kommunikációs megoldásunk!

 

Köszönettel,

Jekler Rudolf
tulajdonos-ügyvezető
és a Morpho teljes csapata

Köszönet a Morpho csapatától
tagline:

Ha tetszett a bejegyzés, gyere vissza máskor is vagy kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn / Facebook / Instagram

Kérdésed van a témával kapcsolatban? Keress minket bátran!