Tetőtérből induló életmód specialista

Több mint 11 év egy munkahelyen... Ez nem is akkora szám, ha belegondolunk, hogy a szüleink nem ritkán huszonvalahány, sőt akár harmincvalahány évet lehúztak egy helyen. Viszont óriási, ha a mai viszonyokat nézzük. Hiszen mit látunk magunk körül? Legrövidebb esetben a próbaidő alatt elbúcsúzunk a kollégajelölttől, de sokan vannak olyanok is, akik bizonyos okokból fél évente/évente munkahelyet váltanak. Az okokat ne firtassuk, most inkább beszéljünk az én időmről.

Amikor 2007-ben Morphós lettem, akkor még egy kis családként működtünk egy Cseresznye utcai családi ház hangulatos tetőterében. Biztonságunkról a ház őrzője, Dani kutya gondoskodott, aki egy-egy viharos napon bizony az irodánkba menekült a dörgés és villámlás elől. Ekkor még kezdő irodavezető voltam és egy kis létszámú csapat mindennapi működését kellett biztosítanom. Nem mondom, hogy mindig minden simán ment, sőt, hétről hétre új virágokat fedeztem fel, amelyeket meg kellett locsolnom (csoda, hogy nem száradtak ki a mindössze 4 szobás irodában). Szóval volt mit tanulnom, de szerencsére volt kitől. De végül egész jól belejöttem, és bár voltak álmatlan éjszakáim, gond nélkül elköltöztettem végül a komplett irodát.

Az irodavezetői feladatok végzése közben mindig izgatottan figyeltem a kollégákat. Érdekesebbnél érdekesebb sajtóanyagokat írtak, izgalmas eseményeket szerveztek az ügyfeleknek, csak úgy röpködtek a kreatív gondolatok. Nem tagadom, engem is magával ragadott ez az egész PR dolog. Szerencsére ez egy olyan munkahely, ahol lehetőség van az előrelépésre, amit az a 2 kollégám is bizonyított, akik szintén irodavezetőként kezdték. Ugyanis a Morphóban csak az nem tudott/tud tanulni, aki nem akart/akar. A tanulás pedig egyet jelent az új lehetőségekkel. Számomra ez nem volt más, mint, hogy bekapcsolódhattam az ügyfélfeladatokba, életmód sajtóanyagok írásával. Ez az ügyfél a mai napig hozzám tartozik, sőt az írásos anyagokon túl a napi kapcsolattartásért is én felelek. Ettől kezdve pedig elindult izgalmas életem a PR világában. Egyre több ügyfél. Számtalan sajtóesemény. Bepillantás a kulisszák mögé. Újságírói kapcsolatok. Találkozások ismert emberekkel. Véget nem érő tanulás. Hihetetlen érzés volt, amikor egy magazinban először megtaláltam az általam írt sajtóanyagot. És nem utolsó sorban egy olyan közeg, ahol a kollégákkal szívesen töltöd az idődet munkahelyen kívül is.

A Morpho sokat változott a lassan 12 itt töltött évem alatt. Mint ahogy én is, miközben irodavezetőből életmód PR specialistává fejlődtem. Egy újabb költözéssel megtaláltuk álmaink irodáját, amely merőben más, mint a Cseresznye utcai tetőtér. Sok új, fiatal kolléga színesíti a csapatot, akiktől minden nap tanulhatok. Alkalmazkodtunk a piaci igényekhez, miközben egyedit is alkottunk. Nem tagadom, a 12 év alatt bizony voltak mélypontok, de ezek azok a dolgok, amelyek újabb és újabb lendületet adtak és adnak a mai napig, és amelyek miatt ez a 12 év hihetetlen gyorsan eltelt.

Tetőtérből induló életmód specialista
tagline: MorphoLife

Ha tetszett a bejegyzés, gyere vissza máskor is vagy kövess minket a közösségi médiában!

LinkedIn / Facebook / Instagram

www.morpho.hu